مدیر مدرسه علمیه امام زینالعابدین(ع) گفت: این مدرسه با ویژگیهای متمایز و با حضور طلابی با استعداد ویژه فعالیت خود را آغاز کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، حجتالاسلام غلام عباس رفیعی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در ساختمان پژوهشگاه مطالعات تقریبی برگزار شد اظهار کرد: مدارس علمیه امروز باید با گذشته تفاوت داشته باشد و بر اساس مقتضیات پیشرفت کند.
وی یکسانسازی روش تدریس را از نکات مهم این مدرسه عنوان کرد و افزود: به روش تدریس اساتید ورود نخواهیم کرد فقط یکسانسازی روش تدریس که به روش تدریس خلاق معروف است پرداخته خواهد شد.
مدیر مدرسه علمیه امام زینالعابدین(ع) درباره نحوه آموزش در این مدرسه گفت: امتحانات به صورت هفتگی و هدفمند در پایان هر هفته برگزار خواهد شد و اساتید ثابت نظر نیز به صورت منظم در مدرسه حضور فعال خواهند داشت.
وی هماهنگی مدارس علمیه با مقتضیات زمانه را امری ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: سابق بر این منابع محدودی وجود داشت و طلاب برای دسترسی به آنها باید با مشکلات زیادی رو به رو می شدند ولی امروز با پیشرفت فناوری به راحتی میتوانند به منابع دسترسی داشته باشند.
رفیعی دسترسی آسان به منابع و پژوهشها را یکی دیگر از ویژگی های این مدرسه علمیه برشمرد و گفت: برای انجام تحقیقات در مورد مسائل مختلف طلاب میتوانند از تحقیقات و پژوهش های گذشته به راحتی استفاده نمایند و در پیشبرد هدف خود سریعتر انجام دهند.
مدیر مدرسه علمیه امام زینالعابدین(ع) با اشاره به برنامههای مختلف فرهنگی در این مکان آموزشی اظهار کرد: کلاسهای احکام، تندخوانی، مهارتهای زندگی و یادداشتبرداری در کنار دیگر دروس آموزش داده خواهد شد.
وی از برگزاری کارگاههای پژوهشی خبر داد و خاطرنشان کرد: در جهت بالا بردن و تقویت بعد پژوهشی انجمنهای مختلف علمی با حضور طلاب راهاندازی شده است که کارگاههای مختلف را ارائه میکنند.
رفیعی به تقویت جسم طلاب در کنار روح آنها اشاره کرد و گفت: برنامههای ورزشی برای طلاب محصل در مدرسه در نظر گرفته شده که بتوانند با روحیه بهتری به درس و بحث بپردازند.
مدیر مدرسه علمیه امام زینالعابدین(ع) با اشاره به دو سال فعالیت این مجموعه علمی و پژوهشی افزود: هم اکنون چهار کلاس در این مدرسه دایر بوده و ۴۸ طلبه مشغول به تحصیل هستند، پیش از تاسیس مدرسه طرح دو سالهای را با عنوان «حوزه علمیه مطلوب» مورد بررسی قرار داده و نظامنامهای تربیتی را تدوین کردیم که شامل مبانی و اصول و اهداف و روشهای تربیتی است.
وی بیان کرد: این مدرسه به طلابی با استعداد خاص نیاز دارد و بر این اساس استعدادسنجی پیش از ورود صورت میگیرد و طلاب آزمون شفاهی را گذرانده و با خانوادههای آنان نیز مصاحبه میشود زیرا برخی مشکلات خانوادگی مانع از تحصیل مطلوب هستند.
انتهای پیام/
- نویسنده : صدرالدین فلاح