به مناسبت بیست و هفتمین دوره هفته کتاب؛ نشست کتابخوان فرهیختگان با حضور شماری از چهرههای فرهنگی و علمی و مسئولان استان قم توسط اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، نشست کتابخوان فرهیختگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین امیرعطاءاله جباری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم؛ حسن مالکی نژاد، رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی و اجتماعی شورای شهرقم؛ معصومه ظهیری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران کشور؛ مهران حیدری بنی، مدیرکل هواشناسی استان قم؛ علی اصغر نظری؛ رئیس انجمن خوشنویسان قم؛ حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا حیدری ابهری، پژوهشگر و نویسنده کتابهای کودک و نوجوان؛ رضا ابوذر، نویسنده، کارگردان و رئیس انجمن سینمای جوانان استان قم و عیسی زارعی استاد دانشگاه و معاون پژوهشی دانشکده صدا و سیمای مرکز قم برگزار شد.
«پایی که جا ماند» روایت بینظیر حسینیپور از زندانهای عراق
حسن مالکی نژاد، رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در این نشست ضمن معرفی کتاب «پایی که جا ماند» برگرفته از یادداشتهای روزانه سید ناصر حسینیپور از زندانهای داخلی عراق اظهار داشت: این شخصیت در سن ۱۶ سالگی در جزیره مجنون به اسارت رسید و خاطرات اسارت خود را در این کتاب ماندگار کرد.
حسن مالکینژاد بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد کتاب «پایی که جا ماند» فرمودهاند که تاکنون هیچ کتاب و سخنی ندیده و نشنیدهام که صحنههای اسارت رزمندگان ما در چنگال بعثیها را به این شیوه مطلوب به تصویر کشیده باشد.
وی با بیان اینکه سید ناصر حسینیپور در کتاب «پایی که جا ماند» مخاطب را با اعماق احساسات و اندیشههای خود همراه میکند،
گفت: این شخصیت در نوشتههای عنصر صداقت را به شیوه مطلوب مورد توجه قرار داده و هر آنچه که به چشم دیده را در کتاب به ثبت رسانده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در ادامه گفت: نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» از یک منظر صبر، استقامت و بردباری جوانان انقلابی که برگرفته از توکل و اعتقاد جوانان است و از منظر دیگری سختیهای دوران دفاع مقدس به ویژه دوران اسارت رزمندگان را به شیوه مطلوب به تصویر کشیده است.
حسن مالکینژاد یادآور شد: اینکه یک فرد ۱۶ ساله در دوران اسارت نیز به این فکر میکند تا خاطرات خود را به ثبت رسانده و ماندگار کند نشان از دغدغهمندی یک نوجوان انقلابی است و اکنون ما باید به دنبال ترویج این نوع دغدغهمندیها باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: افرادی که دست به قلم هستند باید به صورتی قلم بزنند که در روز قیامت سر خود را بالا گرفته و همانند سید ناصر حسینیپورها بگویند که با کتاب و نوشته خود توانستهاند افراد بسیاری را آگاه و به سمت روشنایی هدایت کنند.
فیلنامه کتاب «شیر دار خوین» تهیه میشود
رضا ابوذر، نویسنده، کارگران و رئیس انجمن سینمای جوانان استان قم طی سخنانی با اشاره به ویژگیهای کتاب «شیر دار خوین» اظهار کرد: فاطمه دولتی نویسنده این کتاب به شیوه ای مطلوب و با استفاده از ابزار نوشتن، داستان زندگی شهید جواد دلآذر را به تصویر کشیده است.
رضا ابوذر با خواندن یکی از بخشهای کتاب «شیر دار خوین» با عنوان «منم غلام علی» تصریح کرد: اکنون در تلاش هستیم تا نمایشنامه و فیلمنامه زندگی شهید جواد دلآذر را با استفاده از این کتاب تهیه کنیم.
خاطرنشان میشود، در پایان نشست کتابخوان ویژه فرهیختگان استان قم از ارائهدهندگان کتابهای این نشست، با اهدا هدایایی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/د
- منبع خبر : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم