استاندار قم گفت: اعلام کردهایم از این پس پروژههای عمرانی بدون مطالعه که امکان دارد بلاتکلیف بمانند شروع نشوند زیرا دنبال افزایش آمار و شو رسانهای نیستیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، بهرام سرمست پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت ایامالله دهه فجر که در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد با اشاره به آغاز یا بهرهبرداری از ۲۵۲ پروژه استانی به مناسبت چهل و یکمین فجر انقلاب اظهار کرد: این طرحها در حوزههای گوناگون و با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۷۵۹ میلیارد ریال، موجب ایجاد شغل برای دو هزار و ۷۴ نفر میشوند.
وی افزود: طی ۱۰ ماهه نخست سال جاری، ۱۷۲ واحد صنعتی در قم ایجاد شدهاند یا توسعه یافتهاند که برای این امر بیش از ۷۷۰ میلیارد تومان هزینه و برای ۳ هزار و ۶۲۸ نفر اشتغالزایی شده است.
استاندار قم با بیان اینکه ایجاد، توسعه و افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی در دستور کار مدیریت عالی استان قرار دارد گفت: افزایش ۲۰ درصدی صادرات از قم، رشد چشمگیر تسهیلات ارائه شده توسط ستاد تسهیل رونق تولید و اجرای مصوبات این ستاد، از دیگر دستاوردهای سال جاری به شمار میروند.
وی ادامه داد: در حوزه عمرانی پروژههای بلاتکلیف زیادی در سطح استان قم وجود دارد بنابراین از آنجا که به دنبال شو رسانهای و افزایش آمار نیستیم، دستور داده شده از این پس پروژههای بدون مطالعه که امکان دارد بلاتکلیف بمانند اصلا شروع نشوند.
سرمست در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت؛ نخستین پرسشی که از او شد پیرامون وضعیت فرهنگی قم بود که او در جواب اظهار کرد: نوعی افراط و تفریط در میان دستگاههای قم برای بیان آمار اقدامات یا آسیبها در حوزه فرهنگ و البته سایر موارد وجود دارد، گروهی آسیبها را بسیار برجسته نشان میدهند و گروهی دیگر عقیده دارند هیچ مشکلی وجود ندارد که کار هر دو اشتباه است.
نماینده عالی دولت در استان قم افزود: ۲۶ دستگاه فرهنگی در سطح استان وجود دارند، البته زمانی که موقع تقسیم بودجه فرهنگی است، همه ادارات و نهادها مدعی رسالت فرهنگی میشوند ولی موقع حسابکشی، زیر بار این مسئولیت نمیروند بنابراین معتقدیم هر کس در این زمینه وظیفهای دارد باید متناسب با حجم کارها و بودجههای دریافتی برنامه ارائه دهد و بر همان اساس پاسخگو باشد.
وی در پاسخ به سوال دیگری عنوان کرد: شخصا پیامکهای همه خبرنگاران را میخوانم و به مسئولان ذیربط ارجاع میدهم.
یکی از خبرنگاران هم در مورد وضعیت فرودگاه قم پرسید و سرمست در پاسخ گفت: سیاست استانداری این است که حقوق سرمایهگذاران و سهامداران این پروژه ضایع نشود به همین دلیل هر چند این پرونده به شورای هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ارجاع داده شده بود، در آن شورا هم دفاع لازم صورت گرفت و عنوان شد که این طرح دارای توجیه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و قم به فرودگاه نیاز دارد البته با توجه به صدور حکم قضایی هماهنگیهای لازم با دستگاه ذیربط صورت گرفته تا هم حکم اجرا و هم حقوق سهامداران استیفا شود به همین دلیل طرح ساخت فرودگاه و مجتمع گردشگری و شهر فرودگاهی از هم تفکیک شدهاند.
استاندار قم همچنین در مورد انتخاب مدیران زن برای ادارات و دستگاههای استان تصریح کرد: نگاه جنسیتی به مسئله نداریم، رویکرد ما شایستهسالاری است، چه مدیران شایسته زن باشند و چه مرد.
انتهای پیام/
- نویسنده : صدرالدین فلاح