معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تشکیل گروه های تبلیغی مجازی را از برنامه های این معاونت برشمرد و گفت: مبلغان می توانند از طریق معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه نسبت به ایجاد گروه های تبلیغی مجازی اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، حجتالاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی در دیدار با حجت الاسلام مهدی طاهری مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ضمن خوش آمدگویی به ایشان تصریح کرد: معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی این آمادگی را دارد تا با برگزاری دوره های آموزشی در حیطه فضای مجازی و رسانه ای برای مبلغان این استان، ضعف های عزیزان را مرتفع سازد.
وی با بیان اینکه در این زمینه از پشتوانه آموزشی خوبی برخوردار هستیم افزود: ما این آمادگی را داریم تا مبلغان را از آموزش های متناسب با نیاز منطقه بهره مند کنیم اما آنچه ضروری به نظر می رسد، آسیب شناسی و نیازسنجی است تا بدانیم که مبلغان این استان به چه دوره هایی نیازمند هستند.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تشکیل گروه های تبلیغی مجازی را از برنامه های این معاونت برشمرد و ادامه داد: مبلغان می توانند از طریق معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه نسبت به ایجاد گروه های تبلیغی مجازی اقدام کنند و در این زمینه قصد ما بر تسهیل گری است و بنای سخت گیری نداریم تا مبلغان بتوانند به راحتی در این فضا به فعالیت بپردازند.
وی بیان کرد: رشته های مختلفی در این معاونت تدوین شده است و مبلغان می توانند در این رشته ها آموزش ببینند و از سوی دیگر زمینه فعالیت برای افرادی هم که در این رشته ها تخصص دارند، فراهم است.
حجت الاسلام والمسلمین شیخ الاسلامی بر لزوم برگزاری کارگاه های مرتبط با هنر، رسانه و فضای مجازی در استان های مختلف کشور تأکید کرد و گفت: معاونت می تواند این کارگاه ها را در استان ها برگزار کند به گونه ای که صفر تا صد تولید محتوای هنری و رسانه ای در همان استان انجام شود.
وی با اشاره به محاسن برگزاری این کارگاه ها افزود: محقق شدن تربیت وآموزش، ایجاد خلاقیت و نوآوری و شناسایی نیروهای فعال در عرصه هنر، رسانه و فضای مجازی از مزایای این کارگاه ها است.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام طاهری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان چهار محال بختیاری ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فرهنگی و تبلیغی استان خود اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در عرصه تبلیغی نبود مبلغان حرفه ای در عرصه فضای مجازی است.
وی افزود: در حال حاضر در استان علاوه بر ۱۵۰ مبلغی که تحت نظر سازمان تبلیغات و معاونت تبلیغ حوزه علمیه مشغول فعالیت هستند، تعداد ۵۰۰ مبلغ آزاد هم در سطح استان به امر تبلیغ اشتغال دارند.
وی ادامه داد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان این افراد را شناسایی کرده است و امیدواریم با همکاری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی بتوانیم اقدامات لازم را برای ارائه آموزش های مرتبط با فضای مجازی به این عزیزان انجام دهیم.
انتهای پیام/د
- منبع خبر : روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
Ariel
تاریخ : ۱۹ - تیر - ۱۴۰۰
مطلب بسیار خوبی بود.ممنون
Here is my blog post: آموزش طراحی سایت در اهواز