استاندار قم با گلایه از روند واکسیناسیون علیه کرونا در سطح استان، گفته است این وضعیت اصلا رضایتبخش نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، واکسیناسیون علیه کرونا در استان قم گاه با خبرهایی مثبت و گاهی هم منفی همراه است؛ یک بار خبر از افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون منتشر میشود ولی هنوز شیرینی این خبر به کامها ننشسته، خبر دیگری حاکی از خلوت بودن همین مراکز شنیده میشود.
بازار ضد واکسنها هم که در قم کاملا سکه است و هر جا و هر زمان که دلشان میخواهد تجمع برگزار میکنند و هر آنچه از مهملات و توهمات است، علیه علم روز و واکسن مطرح میکنند.
در این بین دانشگاه علوم پزشکی استان با همراهی و همکاری برخی دیگر از ادارات و نهادها، در پی تحقق واکسیناسیون ۷۰ درصدی است ولی گویا این تلاشها آن طور که باید، به ثمر ننشسته و روند تزریق واکسن از نظر عالیترین مقام دولت در قم اصلا رضایتبخش نیست.
مطابقه آنچه سایت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم منتشر کرده، بهرام سرمست روز چهارشنبه در یکصد و دهمین جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، گفته است: تعطیلی مراکز واکسیناسیون بار منفی در بین مردم دارد و تا رسیدن درصد پوشش واکسیناسیون قم به میانگین کشوری نباید تعطیل شود.
او از آموزش و پرورش هم گلایه داشته و افزوده است: آموزش و پرورش استان قم برای تسریع در روند واکسیناسیون باید تدابیر دیگری اندیشیده و شرایط را برای بازگشایی مدارس فراهم نماید و هم اکنون واکسینه شدن ۶۰ هزار نفری دانش آموزان قم رضایت بخش نیست.
سرمست یکی از دلایل عقب افتادگی قم از میانگین کشوری را افت در واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال ذکر کرده که دانش آموزان را شامل میشود و خاطرنشان کرده است: درصد رعایت پروتکل های بهداشتی قم در سطح کشور نمونه و شاخص است اما میزان واکسیناسیون در این استان اصلا رضایت بخش نیست و جایگاه مطلوبی ندارد.
زنگها برای پیک ششم به صدا در میآیند
این در حالی است که محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این جلسه با هشدار نسبت به عادیانگاری وضعیت کرونایی، گفت: متاسفانه شاهد افزایش آمار در مراجعه کنندگان سرپایی هستیم، این زنگ خطری است که می توان با واکسیناسیون عمومی این تهدید را خنثی کنیم.
او از بستری بودن ۲۷۰ بیمار کرونایی در قم خبر داد که از این تعداد ۶۳ بیمار در وضعیت بدحال بسر میبرند.
واکسن بزنید تا نمیرید!
اینکه چرا عدهای هنوز برای تزریق واکسن علیه بیماری کرونا تعلل میکنند جای سوال است؛ البته استاندار قم گفته است «مخالفان واکسن در قم بشدت در اقلیت هستند اما لازم است تا نهادهای تاثیرگذار و افراد که دارای نفوذ کلام هستند با روشنگری و پاسخگویی، شبهات در موضوع واکسن را پاسخ دهند» ولی ظاهرا یا میزان تاثیرگذاری همین گروه به شدت در اقلیت، زیاد بوده یا بی خیالی و عادیانگاری، سبب عقب ماندن قم از روند مطلوب واکسیناسیون شده است.
در عین حال سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم روز گذشته با اعلام اینکه از دهم آبان ماه به بعد فقط دوز دوم واکسن آسترازنکا در قم موجود است گفت: برای تأمین واکسن مورد نیاز در استان هیچ مشکلی وجود ندارد اما محدودیت در نوع واکسن دور از انتظار نیست.
او با بیان اینکه بهترین روش برای مبارزه با همه گیری کووید-۱۹ واکسیناسیون است، خاطر نشان کرد: تمام واکسنهای تأیید شده سازمان جهانی بهداشت نشان دادهاند که در محافظت از انسان در برابر عواقب شدید ناشی از کرونا بسیار اثرگذار هستند. همچنین تزریق واکسن از مرگ بر اثر ابتلا به کرونا جلوگیری میکند و همکنون شاهد کاهش چشمگیر موارد فوت در افرادی که هر دو نوبت واکسن خود را دریافت کردهاند، هستیم.
انتهای پیام/
- نویسنده : صدرالدین فلاح