مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: رویداد فرهنگی فیروزه را می توان نقطه عطفی در همگرایی و همراهی دستگاه های فرهنگی و هنری استان با یکدیگر دانست که گامی فراتر از ماموریت های شاخص این نهاد به شمار میرود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم به نقل از خبرگزاری فارس، سید موسی حسینی کاشانی با اشاره به برگزاری رویداد فرهنگی فیروزه اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی برنامه های فرهنگی در قم با اجرای این رویداد به دنبال پیوند فعالیت های فرهنگی سایر دستگاه ها با فعالیت های فرهنگی است که زیر نظر این نهاد اجرا می شود.
وی با تاکید براینکه رویداد فرهنگی فیروزه را می توان نقطه عطفی در همگرایی و همراهی دستگاه های فرهنگی و هنری استان با یکدیگر دانست، تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی عناوین این رویداد مربوط به حوزه صنایع دستی می شود نشاندهنده آن است که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم دغدغه ای فراتر از ماموریت های شاخص خود را دنبال می کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه امسال برای نخستین رویداد فرهنگی فیروزه در استان قم برگزار می شود،عنوان کرد: امیدواریم در سال های آینده با تشکیل ستاد برگزاری رویداد فرهنگی فیروزه و با هماهنگی دستگاه های فرهنگی هنری استان موضوعات احصا شود تا بتوانیم با کیفیت و کمیت بیشتری این رویداد را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی در استان قم موجب معرفی هرچه بیشتر ظرفیت های استان قم به سایر نقاط کشور می شود.
حسینی کاشانی ادامه داد: هنرمندان همیشه نقش اصلی و تاثیرگذاری در فعالیت ها رویداد های فرهنگی هنری را برعهده داشتند ودستگاه های فرهنگی هنری نیز به عنوان حامی و هادی این رویدادها به شمار می روند.
وی با تاکید براینکه رویداد فرهنگی فیروزه برنامه ای ملی است و استان ها نقش منطقه ای را در آن ایفا می کنند، بیان کرد: با دغدغه و تخصصی که هنرمندان دارند می توانند به بهترین شکل ممکن ظرفیت های هنری استان قم را در قالب برگزاری این رویداد به همه کشور معرفی کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به غنی بودن پیشینه تمدن قم به بیش از هفت هزار سال بیان کرد: برگزاری رویدادهای فرهنگی هنری تاثیر بالایی در معرفی فرهنگ بومی استان قم به داخل و خارج از کشور دارد.
انتهای پیام/د