به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، روزگاری در سالهای انتهایی جنگ تحمیلی، سینمایی در قم ساخته شد که خیلی از قمیها به خصوص دهه پنجاهیها و شصتیها خاطرات زیادی با آن دارند.
«سینما تربیت» واقع در خیابان شهید فاطمی یا همان دورشهر در سال ۱۳۶۵ تاسیس و تاکنون در چند نوبت نوسازی شده است.
این سینما اما حال و روز خوشی نداشت، صندلیهای فرسوده بودند، پرده نقرهای آن قدیمی بود و حال و هوایی نامناسب بر آن سایه افکنده بود اما آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی سینما تربیت، فرصت بسته بودن سینماها به خاطر شیوع کرونا را غنیمت شمرد و عملیات بازسازی این مجموعه فرهنگی را با جدیت در دستور کار قرار داد.
و حالا امروز بعد از گذشت نزدیک به دو سال بار دیگر سینما تربیت با اکران فیلم «منصور» به روی علاقهمندان گشوده شد.
حمیدرضا شیخالاسلام مدیرکل آموزش و پرورش قم امروز در آیین گشایش سینما تربیت که با حضور جمعی از خبرنگاران و در غیاب سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، اظهار کرد: نوسازی این سینما مرهون پیگیری و مطالبهگری اصحاب رسانه و هنردوستان است.
وی افزود: از چند سال گذشته اصحاب رسانه به ما میگفتند فکری برای نوسازی سینما تربیت کنید که خوشبختانه از تهدید کرونا و تعطیلی سینماهای کشور به عنوان یک فرصت مناسب برای نوسازی این سینما استفاده شد و امروز بار دیگر میزبان فرهنگیان و دانش آموزان و علاقهمندان به سینماست.
مدیرکل آموزش و پرورش قم به ظرفیت آموزشی، فرهنگی و هنری سینما تربیت اشاره کرد و گفت: علاوه بر بحث اکران فیلم، از ظرفیت این سینما برای ایجاد نشاط در دانش آموزان و آموزشهای خاص فرهنگیان استفاده خواهیم کرد.
وی با تأکید بر اینکه وضعیت سابق سینما تربیت در شأن فرهنگیان و دانشآموزان و مردم این شهر نبود، افزود: سینما تربیت برای بنده چه در زمانی که در این شهر دانشآموز بودم و چه در زمان خدمت در دبیرستانهای استان اهمیت داشت و نیاز بود که به این سینما توجه ویژهای شود.
شیخ الاسلام به نوسازی نمای بیرونی ساختمان سینما تربیت اشاره کرد و گفت: سه سال قبل در کمتر از شش ماه ۱۰۰ متر نمای بیرونی سینما تربیت با ارتفاعی نزدیک به ۵ متر به طوری که با بافت شهر و معماری ایرانی- اسلامی همخوانی داشته باشد، نوسازی شد.
انتهای پیام/
- نویسنده : زهرا زنگنه