دادستان قم با تاکید بر ضرورت آگاهی مردم درباره شرکتهای سرمایهگذاری نامعتبر گفت: این شرکتها با جذب سرمایههای مردم سود پرداخت میکنند و پس از مدتی ورشکست میشوند و پروندههای کثیرالشاکی زیادی را روی دست دستگاه قضا میگذارند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم به نقل از خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین علی مظفری در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شده بود به با بیان اینکه امروزه نمیتوان مسائل حقوقی و قضایی یک جامعه را بدون کمک اصحاب رسانه رفع کرد، اظهار کرد: هر دستگاهی برای پیشبرد اهدافش باید از ظرفیت اصحاب رسانه استفاده کند.
وی خبرنگاران را روایتگران مسائل جامعه اسلامی دانست و گفت: روایت درست حقایق و وضعیت جامعه در تنظیم روابط شهروندان با مسئولان بسیار تاثیرگذار است.
رئیس کل دادگستری استان قم با بیان اینکه تکرار اخبار دروغ موجب سلب اعتماد مردم به رسانهها میشود، تصریح کرد: اصحاب رسانه رسمی مورد اعتماد مردم هستند و دشمن تلاش میکند که این اعتماد را از بین ببرد.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته قوه قضاییه عنوان کرد: سالروز شهادت شهید بهشتی و همراهان ایشان بهعنوان مناسبتی برای گرامیداشت قوه قضاییه تعیین شده است که در این فرصت به مباحث مختلف قوه پرداخته میشود.
مظفری یکی از تصمیمگیرندگان نهایی امور مردم در استان قم را دستگاه قضایی دانست و افزود: در راستای حفظ حقوق عامه و عموم شهروندان دستگاه قضایی تلاش بسیاری داشته است و در این زمینه دستگاه قضایی از مشارکت اصحاب رسانه نیز استفاده کرده است.
وی از سفر رئیس قوه قضاییه به قم یاد کرد و گفت: مقدمات سفر از چند هفته قبل آماده و در زمان سفر نیز مشکلات مردم پیگیری شد، دیروز صبح رئیس قوه تماس گرفتند و دستور دادند که تعهدات را پیگیری کنید.
مظفری ادامه داد: افراد دخیل در برخی پروندهها تقاضا داشتند که متهمین آزاد شوند تا تدابیری برای رفع مشکلات مردم داشته باشند که با تدبیر مسئولان عالی قوه قضاییه متهم یکی از پروندهها با وثیقه دادن به مدت سه ماه به مرخصی رفته تا بتواند طلب مردم را پرداخت کند و ما تاکید میکنیم که حداکثر استفاده را از این فرصت داشته باشد.
یک کلاهبردار با یک هزار و ۱۱۱ شاکی در قم
در ادامه این نشست حجتالاسلاموالمسلمین حسن غریب دادستان قم، با اشاره به پروندههای متعدد شرکتهای سرمایهگذاری گفت: این معضل در قم افزایش داشته و منجر به رقابت بین شرکتهای مختلف برای افزایش در پرداخت سود شده است. این شرکتها با جذب سرمایههای مردم سود پرداخت میکنند و پس از مدتی ورشکست میشوند و پروندههای کثیرالشاکی زیادی را روی دست دستگاه قضا میگذارند.
وی با تاکید بر ضرورت آگاهی بخشی و اطلاعرسانی رسانه ها به مردم، ادامه داد: سال گذشته هشت شرکت که بهصورت رسمی تبلیغات میکردند نتوانستند برای ما مدرکی مبنی بر فعالیت اقتصادی سودآور ارائه کنند و پروندهها به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارجاع شد تا جذب سرمایه نداشته باشند.
دادستان قم همچنین گفت: شرکتهای سرمایهگذاری پیشرو، حجم گستر، زرین عرش سیمرغ، شرکت مالی پارس، گروه مالی اسلامی حبنا، شرکت آذران تجارت الکترونیک معروف به آذر سرمایه، شرکت مالی آیندهنگر سرمایه معروف به امان سرمایه، شرکت مالی صلیب تجارت الکترونیک کوثر معروف به سدید سرمایه و شرکت مالی اطمینان تجارت معروف به نوین سرمایه، از جمله شرکتهایی هستند که بهصورت علنی با وعده پرداخت سودهای غیرمتعارف اقدام به جذب سرمایه مردم میکنند.
غریب با بیان اینکه بیش از ۲۰ پرونده جذب سرمایه در استان قم وارد چرخه رسیدگی قضایی شده است، گفت: با توجه به تجربه سالهای قبل، شرکتهایی که هیچ فعالیت اقتصادی ندارند، دچار مشکل خواهند شد و هم اکنون نیز پروندهای معروف به پرونده آقای سلیمی مفتوح است که با یک هزار و ۱۱۱ شاکی حتی یک ریال هم برای پرداخت به مالباختهها ندارد.
- منبع خبر : خبرگزاری فارس