رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: قم رتبه چهارم تولید تخم مرغ را در کشور دارد و سالانه 85 هزار تن از این محصول در استان تولید میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، محمد رضا حاجی رضا با حضور در نماز جمعه شهر پردیسان در سخنرانی پیش از خطبهها با اشاره به ۱۳۰ میلیون تن تولیدات کشاورزی در کشور گفت: مسئله امنیت غذایی در ایران بر اساس مستندات روند خوبی را طی میکند.
وی با اشاره به اینکه کشاورزی استان قم با ظرفیت بالای تولید دام و طیور در کشور شناخته میشود افزود: بیش از ۹۰۰ هزار دام سنگین و سبک در قم نگهداری میشود؛ همچنین سالیانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود و ظرفیت مصرف قم نیز ۱۵ هزار تن در سال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه دو درصد پروتئین کشور در قم تولید میشود خاطرنشان کرد: سالانه در قم ۳۱ هزار تن مرغ، ۸۵ هزار تن تخم مرغ و بیش از ۹۰ هزار تن شیر تولید میشود و در تولید تخم مرغ رتبه چهارم کشور را داریم.
وی گفت: در حوزه تولیدات گیاهی ۶۵ هکتار گلخانه و ۲۲ هزار هکتار اراضی باغی داریم که بیشتر باغات پسته هستند و سالانه در قم ۷ هزار تن پسته برداشت میشود.
حاجی رضا تولید علم و انتقال دانش را یکی از ضعفهای بخش کشاورزی ایران و قم دانست و تصریح کرد: اعتقاد داریم شرکتهای دانش بنیان باید در کنار بخش کشاورزی قرار بگیرند به همین دلیل تولید، انتقال و کاربرد دانش از اولویتهای جهاد کشاورزی قم است.
- نویسنده : زهرا زنگنه