مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: استان قم در همه زمینهها، رشتهها و رستهها دارای ظرفیتهای مطلوب و بالایی است و حوزه عکس هم از این قاعده مستثنی نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، امیرعلی عموزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: به طور کلی میتوان گفت که جشنوارهها به دو صورت وجود دارند، یکی اینکه فقط یک فعالیت فرهنگی هنری درون گروهی انجام و آثاری نیز دریافت میشود، اما اصل جشنواره این است که در جشنوارهها مشارکت، جذب و آموزش داشته باشیم؛ اگر جشنوارهای با آموزش و جذب همراه نباشد و هدفمند برگزار نشود، ارزش چندانی ندارد، اصل این ارزش نیز در هدفمندی جشنواره است، لذا جشنوارههایی که در خصوص شهدا و کنگره بزرگداشت شهدا برگزار میشود، هم از این موضوع مستثنی نیست.
وی ادامه داد: دست اندرکاران جشنواره، افرادی بااخلاص و باصفا هستند و با اعتقاد کار میکنند و اگر در مواقعی قصوری وجود داشته باشد، از عمد نیست و دلیل آن مشغله کاری و شلوغی ذهن است.
عموزاده در رابطه با ظرفیت قم در برگزاری جشنوارههای تخصصی هنری گفت: فارغ از تعصبات، استان قم در همه زمینهها، رشتهها و رستهها دارای ظرفیتهای مطلوب و بالایی است و حوزه عکس هم از این قاعده مستثنی نیست. هنرمندان قمی همواره در جشنوارههای مختلف اعم از عمار، مهرمحرم و فیلم کوتاه حضور پررنگ داشتند، لذا اینکه بگوییم کلان شهر قم ظرفیت برگزاری این جشنوارهها را ندارد، شاید به نوعی جفا باشد.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی قم اظهار کرد: یکی از دست اندازهایی که این روزها بیشتر احساس میشود، کمرنگ شدن معنویت در یک سری از اقشار جامعه است، لذا باید این کمرنگ شدن را با استفاده از زمان، مکان و ظرفیت نفس انسانهای شریف و صالح جبران کنیم.
وی در پایان در خصوص جشنواره عکس راز خون ابراز کرد: برگزاری این قبیل جشنوارهها و همایشها باعث میشود هم به لحاظ معنوی احیا مجددی در جامعه صورت بگیرد و از طرفی نیز باعث میشود والدین شهدا بدانند که هنوز فراموش نشدند و رشادتها و از خودگذشتگیهای خود و فرزندانشان را همواره قدر میدانیم.
- نویسنده : سید حسین نقیبی