هتل بهزیستی در قم و مشهد ساخته می‌شود
هتل بهزیستی در قم و مشهد ساخته می‌شود

معاون توان‌بخشی بهزیستی کشور از احداث یک هتل در مشهد و یک هتل در قم با هدف ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی به معلولان خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، فاطمه عباسی امروز در حاشیه سفر استانی به شهر مقدس قم در گفت‌وگو با خبرنگاران از تخصیص ۷۰ درصد بودجه تجهیزات توان‌بخشی برای تهیه ویلچر معلولان جسمی حرکتی استان قم خبر داد و گفت: با توجه به بررسی های انجام شده ۳۸۰ ویلچر در مرحله اول برای معلولین استان قم تامین خواهد شد.

وی با اشاره به حضور اتباع خارجی و مهاجران غیرایرانی در استان قم اظهار کرد: با وجود اینکه در سطح ملی بودجه مطلوبی در این زمینه پیش بینی نشده است ولی امیدواریم با مساعدت مسؤولان بودجه قابل توجهی در این بخش اختصاص یابد تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم.

معاون توان‌بخشی بهزیستی کشور به برنامه های این سازمان در حوزه ارائه خدمات رفاهی به معلولان اشاره کرد و گفت: در همین راستا احداث یک هتل در مشهد و یک هتل در قم در دستور کار قرار گرفته است تا معلولان با سهولت بیشتری از فضای معنوی این دو شهر بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه بر اساس ماده ۶ قانون جامع حمایت از معلولین، سازمان بیمه سلامت مسئولیت تامین هزینه های توان‌بخشی، سلامت و درمان بیماری‌های جسمی و روانی افراد زیر پوشش بهزیستی را عهده دار است، خاطرنشان کرد: بر این اساس ۵۹ کد خدمت بصورت ۷۰ درصد تخفیف به افراد زیرپوشش بهزیستی ارائه می شود.

عباسی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا بتوانیم برای ۳۰ درصد تعرفه که از سوی افراد تحت پوشش بهزیستی هستند نیز اعتباری تامین کنیم تا خدمات درمانی به صورت کاملا رایگان ارائه شود.

  • نویسنده : زهرا زنگنه