مدیرعامل شرکت آب منطقهای قم با اشاره به کاهش شدید بارندگیها و افزایش مصرف در فصل گرم سال، تنها راه عبور از بحران آبی پیشرو را همراهی و صرفهجویی مردم دانست.
✍️ سید جواد اشرفی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، محمد احمدی جبلی، مدیرعامل شرکت آب منطقهای قم، در بازدیدی از سد ۱۵ خرداد و تصفیهخانه جدید آب شهر قم، نسبت به وضعیت تأمین آب در تابستان پیشرو هشدار داد و گفت: مجموعه صنعت آب استان با تمام ظرفیت شبانهروزی در تلاش است تا اختلالی در تأمین آب شرب شهروندان ایجاد نشود، اما عبور از این مسیر نیازمند همراهی جدی مردم است.
وی افزود: با کاهش بارندگیها در سال آبی جاری و افزایش بیسابقه مصرف، مدیریت منابع آبی بدون صرفهجویی جمعی ممکن نخواهد بود. از مردم شریف قم میخواهیم که با رعایت الگوهای مصرف، مسئولان را در این مسیر یاری کنند.
احمدی جبلی همچنین با اشاره به شرایط ویژه کشور در روزهای اخیر و تجاوزهای رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی، تلاش کارکنان صنعت آب برای حفظ پایداری شبکه و خدماترسانی، دوچندان شده است.
وی در پایان تأکید کرد: تنها با مشارکت عمومی، رعایت صرفهجویی و انسجام اجتماعی میتوان از چالشهای آبی پیشرو عبور کرد و تابستان جاری را بدون بحران پشت سر گذاشت.
- نویسنده : سید جواد اشرفی























