فروش اینترنتی ۵۶۰۰ واحد صنفی در قم/ خط تولید کولرگازی با ۵۰ درصد قطعات ایرانی در قم راه‌اندازی می‌شود
فروش اینترنتی ۵۶۰۰ واحد صنفی در قم/ خط تولید کولرگازی با ۵۰ درصد قطعات ایرانی در قم راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: فروش اینترنتی در قم رونق یافته و در حال حاضر 5600 واحد صنفی از همین طریق به ارائه خدمات و محصولات خود اقدام می‌کنند

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، محمود سیجانی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به رشد شاخصه‌های مختلف در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان قم طی سال‌های گذشته اظهار کرد: رغبت به سرمایه‌گذاری با رشد ۳۵ درصدی یکی از مولفه‌هاست که برآمده از شاخص افزایش صدور مجوز راه‌اندازی مراکز صنعتی است.

وی افزود: در این مدت شاهد رشد ۱۲۶ درصدی سرمایه‌گذاری بوده‌ایم همچنین ۱۶۰ پروژه نیمه تمام از ۴۱۰ پروژه بالای ۶۰ درصد پیشرفت در قم تا پایان سال ۹۹ با سرمایه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسیده‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه بیشتر این سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه تولید لوازم خانگی بوده است گفت: استان قم رتبه نخست تولید ماشین لباسشویی و ظرفشویی را در سطح کشور دارد و قرار است همزمان با هفته دولت در سال جاری، خط تولید کولرگازی هم در قم افتتاح شود.

وی ادامه داد: این خط تولید با بهره‌گیری از ظرفیت ساخت ۵۰ تا ۶۰ درصد قطعات در داخل کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

سیجانی با اشاره به اشتغال‌زایی برای ۳۴۶۰ نفر به طور مستقیم در قم از محل افتتاح پروژه‌های صنعتی گفت: در این زمینه هم ۴۶ درصد رشد داشته‌ایم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم از فعالیت ۱۵ واحد تولید ماسک در قم خبر داد و افزود: همچنین دو واحد تامین مواد اولیه ماسک هم در قم فعال شده‌اند و در حال حاضر ظرفیت تولید ماسک در استان حدود ۲ میلیون قطعه در روز است.

وی تصریح کرد: در پایان سال ۹۹ بیش از ۹۵ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی در قم داشتیم که از محل جلوگیری از واردات کالای نهایی و وابستگی به مواد اولیه خارجی حاصل شده است.

سیجانی با بیان اینکه دو درصد ذخایر معدنی ایران در استان قم کشف شده‌اند گفت: سیاست کلی در استان قم، خام فروشی حداقلی مواد معدنی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم عنوان کرد: بزرگ‌ترین معدن منگنز خاورمیانه در قم وجود دارد، معدنی به نام ونارچ که سعی کرده‌ایم حمایت‌های لازم را از این مجموعه بزرگ داشته باشیم تا با تولید محصولاتی که ارزش افزوده دارند و کالای صادراتی و واسطه‌ای محسوب می‌شوند، درآمدزایی و اشتغال‌زایی بیشتری فراهم شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در شرایطی که ایران و جهان به خاطر شیوع کرونا با محدودیت‌های زیادی مواجه هستند، فروش اینترنتی در قم رونق یافته و در حال حاضر ۵۶۰۰ واحد صنفی از همین طریق به ارائه خدمات و محصولات خود اقدام می‌کنند همچنین ۱۳۰۰ فروشگاه اینترنتی در قم دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در بخش دیگری از این نشست و در پاسخ به سوال خبرنگاران با اشاره به وضعیت قیمت نان در قم بیان کرد: در این رابطه باید شرایطی فراهم شود که هم نانوا و هم مردم راضی باشند.

وی افزود: آخرین افزایش قیمت نان در سال ۹۸ بوده در حالیکه در سال‌ ۹۹ هزینه‌های جاری نانوایان با افزایش مواجهه شده‌ است،‌ به همین دلیل از اواخر سال گذشته افزایش قیمت نان به صورتی که بیشتر به نفع مصرف‌کنندگان باشد در دستور کار بوده و نانوایان نیز براساس مسئولیت اجتماعی خود این موضوع را پذیرفته‌اند.

سیجانی عنوان کرد: بر این اساس با افزایش حدود ۳۰ درصدی قیمت نان در نانوایی‌هایی که سهمیه آرد خود را به صورت دولتی دریافت می‌کنند و نانوایی‌هایی که از آرد نیمه دولتی استفاده می‌کنند،‌ موافقت شد که این موضوع به زودی پس از تصویب اجرا می‌شود که پس از ابلاغ قیمت‌های تعیین شده،‌ نظارت بر نانوایی‌های استان افزایش یافته و با افرادی که خارج از این دستورالعمل قیمت را افزایش دهند،‌ برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام/

  • نویسنده : صدرالدین فلاح