نقش مهم جشنواره بین المللی شعر اشراق در معرفی معارف اسلامی
نقش مهم جشنواره بین المللی شعر اشراق در معرفی معارف اسلامی

سرپرست مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مطالب در کلام عادی نمی گنجد و عرفا و اولیا خدا از شعر استفاده می کنند تا آن معارف را بیان کنند و به دست اهلش برسانند، به نقش مهم برگزاری جشنواره هایی همچون جشنواره بین المللی شعر اشراق (حوزه) در معرفی معارف ناب اسلامی اشاره کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم به نقل از روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه، حجت الاسلام سید علی هاشمی در مراسم رونمایی از پوستر فراخوان پنجمین جشنواره شعر حوزه در سخنانی تصریح کرد: اگر بخواهیم حق را ادا کنیم، باید این‌گونه بگوییم که بعد از کلام الله مجید و بعد از روایات که از جانب اهل بیت عصمت و طهارت هستند، شعر لطیف ترین کلام موجود است و لطیف تر از شعر وجود ندارد.

وی افزود: شعر ظرفیتی است که از جانب خدا به ما عطا شده تا بتوانیم از آنچه که از انوار الهی در قلب ما تابیده می‌شود در قالب شعر آن را بروز بدهیم.

سرپرست مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه شعر جلوه‌گاه خداست ادامه داد: اگر نگاه ما به شعر غیر از این باشد جفای به شعر است و اگر که جایگاه شعر این نباشد امثال علامه طباطبایی، امام خمینی و.. هیچ‌گاه وقتشان را برای شعر نمی گذاشتند و بزرگان ما وارد این فضا نمی شدند.

وی اظهار کرد: این بستر، بستری برای ارائه انوار و جلوه گاه الهی  است که هر کسی اجازه ورود به این فضا را ندارد و انسان لطیف فقط می تواند به این عرصه ورود پیدا کند.

هاشمی ادامه داد: آنچه که باید به گوش ما برسد این نکته است که هر آنچه در اشعار ما می‌آید اتمام حجت خدا با ماست و شاید خودمان مطلع به این مسئله نباشیم، شاید آگاه نباشیم. شاید فکر کنیم ما خالق اثریم، خیر! این اثر ریشه و اصلش جای دیگری است.

وی بیان کرد: هر کدام از آثار شما عزیزان که با ادبیات اهل بیت و قرآن آشنا هستید، هر کدامش نوری از انوار الهی است که برای اتمام حجت با خود صاحب اثر و کسانی که می شنوند و نباید به شعر نگاه سطحی داشته باشیم.

سرپرست مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: وقتی که علامه طباطبایی عمر شریفشان را می گذارند برای شرح اشعار حافظ ( کتاب جمال آفتاب)، این از عظمت جایگاه شعر خبر می دهد و واقعا جامعه امروز ما در حق شعر و جایگاه شاعران اجحاف کرده است و تنها کسی که به شعر اهمیت می دهد رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مطالب در کلام عادی نمی گنجد و عرفا و اولیا خدا از شعر استفاده می کنند تا آن معارف را بیان کنند و به دست اهلش برسانند خاطرنشان کرد: الحمدالله در حوزه علمیه به این مطلب خیلی خوب پرداخته شده است و ان شا الله که به برکت شاعران حوزوی و برگزاری جشنواره هایی همچون جشنواره بین المللی شعر حوزه، شعر اسلامی و مذهبی در جمهوری اسلامی ایران قدرتمند تر شود و در جاهایی که در حقش ظلمی صورت می گیرد، جبران شود.

لازم به ذکر است، پنجمین جشنواره بین المللی شعر اشراق(حوزه) از سوی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره می توانند به نشانی www.shear.eshragh.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام/د

  • منبع خبر : از روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه