فعالیت ۲۲۰ مبلغ نخبه در مراکز مذهبی و رسانه‌ای
فعالیت ۲۲۰ مبلغ نخبه در مراکز مذهبی و رسانه‌ای

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در دهه اول ماه محرم ۲۲۰ مبلغ نخبه به صورت رسانه‌ای و حضوری به امر مقدس تبلیغ مشغول بودند.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباس‌زاده از تبلیغ ۲۲۰ مبلغ نخبه در دهه اول ماه محرم سال جاری خبر داد و اظهار کرد: اعزام مبلغان نخبه با توجه به آیین نامه ابلاغی ستاد ملی کرونا مبنی بر اقامه مجالس ابا عبدالله الحسین(ع) با رعایت شیوه نامه های بهداشتی صورت پذیرفت.

وی افزود: تعداد ۲۲۰ مبلغ نخبه در اعزام مذکور شرکت داشته که ۲۵ نفر از آنها در شهر مقدس قم و افراد دیگر در سطح کشور با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مشغول فعالیت های تبلیغی شدند.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تبلیغ در رسانه را امری مهم برشمرد و گفت: با توجه به اهمیت تبلیغ در رسانه تعداد ۸ نفر از مبلغان نخبه توانمند از جمله آیات و حجج اسلام والمسلمین علی نظری منفرد، نجم الدین طبسی، سیدمحمدتقی قادری، هادی عباسی خراسانی، سیدمحمود مدنی بجستانی، سید ابوالفضل طباطبایی، محمدحسن فاضل گلپایگانی و سیدمحمود وزیری در فضای رسانه حضوری پررنگ و مؤثر داشتند.

وی بیان کرد: تبلیغ رسانه ای که با همکاری مرکز آموزش های کاربردی و پایگاه اطلاع رسانی بلاغ، به صورت حرفه ای ضبط  و در صفحه اختصاصی بلاغ در هیات آنلاین پخش گردید که با استقبال خوب مخاطبان همراه بود.

عباس‌زاده گفت: در این سخنرانی ها به موضوعاتی چون راهبردهایی از نهضت حسینی، مسئولیت اجتماعی، رمز ماندگاری نهضت حسینی، ابعاد شخصیتی سیدالشهدا(ع)، دلایل به وجود آمدن جریان کربلا، توصیه هایی جهت معرفت افزایی با تکیه بر اهداف قیام سیدالشهدا(ع) ،پاسخ به شبهات و … پرداخته شد.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به همکاری نخبگان تبلیغی با صدا و سیمای مراکز استان ها اظهار داشت: تعداد۲۲ نفر از نخبگان تبلیغی علاوه بر تبلیغ حضوری، با صدا وسیمای مراکز استانها هم همکاری داشته و به صورت زنده و مستقیم و نیز ضبط برنامه و پخش آن در ساعات مختلف فعالیت تبلیغ خود را رقم زدند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۶۰ نفر از مبلغان نخبه در فضای مجازی فعالیت هایی چون ضبط و ارسال سخنرانی های چند دقیقه ای، روضه به صورت تصویری، صوتی،  تبلیغ مکتوب و نیز پاسخ به سئوالات و شبهات را برعهده داشتند که با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد.

انتهای پیام/د

  • منبع خبر : روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم