اختصاص یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون هزینه درمان نازایی در قم
اختصاص یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون هزینه درمان نازایی در قم

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: ۷۷۷ پرونده نازایی در سال ۱۴۰۰ در قم تشکیل و بیش از یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون تومان برای ارائه خدمات نازایی به ۵۷۵ نفر هزینه شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، سید مهدی محصل پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اهالی رسانه که به مناسبت هفته تامین اجتماعی در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد با بیان اینکه رسانه‌ها و خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین هستند اظهار کرد: ارتباط گسترده‌تر با اهالی رسانه، در دستور کار تامین اجتماعی و معاونت درمان قرار گرفته است.

وی در ادامه به عملکرد یک سال گذشته این معاونت اشاره و و خاطرنشان کرد: نسخه‌نویسی الکترونیکی از جمله مهمترین این اقدامات است که جزو برنامه‌های سراسری سازمان تامین اجتماعی به شمار می‌رود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم افزود: با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر ۹۸ درصد نسخ در سطح استان به صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند.

وی با اشاره به تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌های نازایی در قم عنوان کرد: ۷۷۷ پرونده نازایی در سال ۱۴۰۰ تشکیل و بیش از یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون تومان برای ارائه خدمات نازایی به ۵۷۵ نفر هزینه شده است.

محصل فرآیند ارزش‌یابی بیمارستان‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: بیمارستان‌ها بر اساس اعتباربخشی، رتبه‌بندی می‌شوند و امتیازاتی متناظر با رتبه به آنها تخصیص داده می‎شود که در سال گذشته بیمارستان امام رضا(ع) موفق شد رتبه یک اعتباربخشی را کسب کند و لوح «دوستار کودک» را هم از وزارت بهداشت و درمان دریافت کرد همچنین اورژانس این بیمارستان هم با وجود مراجعه فراوان، رتبه نخست را به دست آورد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم از راه‌اندازی چهار اتاق MVR ویژه خدمات زایمان در طرح توسعه‌ای مدیریت درمان تامین اجتماعی قم خبر داد و افزود: بخش NICU بیمارستان امام رضا(ع) نیز توسعه خواهد یافت که در نهایت ۶ تخت به تخت‌های NICU بیمارستان اضافه می‌شود و این مسئله در بالا رفتن شاخص بهداشتی استان موثر خواهد بود.

وی به رایگان شدن خدمات تمام بیماران مبتلا به بیماری کرونا اشاره و ابراز کرد: بیماران کرونایی به خاطر شرایط خاص از جمله اقامت‌های طولانی که در بیمارستان‌ها داشتند، هزینه‌های بسیاری برایشان بود که همه آنها به عهده سازمان تامین اجتماعی قرار گرفت.

محصل با بیان اینکه خدمات درمانی بیمه‌شدگان تأمین ‌اجتماعی بالای ۶۵ سال رایگان شده است افزود: تصمیم‌گیری درباره این مورد مخصوص بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم با بیان اینکه بیمارستان امام رضا(ع) در دو سال اخیر یکی از اصلی‌ترین بیمارستان‌های پذیرنده بیماران کرونایی بوده خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۲ هزار بیمار کرونایی در این بیمارستان پذیرش شدند و آمار مرگ و میر آنها هم کمتر از ۱۰ درصد بوده است.

وی افزود: استقرار نظام ارجاع داخلی و تشکیل پرونده الکترونیک برای بیماران مزمن، تجهیز مراکز درمانی سرپایی به سیستم تصویربرداری دیجیتال با امکانات PACS و استقرار وب کیوسک در مراکز درمانی جهت تسهیل نوبت‌دهی به مراجعین، از دیگر اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در سال ۱۴۰۰ بوده است.

  • نویسنده : صدرالدین فلاح