اجرای ۱۲ پروژه در قالب طرح جهاد آبرسانی در قم
اجرای ۱۲ پروژه در قالب طرح جهاد آبرسانی در قم

ناظر عالی پروژه‌های جهاد آبرسانی وزارت نیرو از پروژه‌های آبرسانی محرومیت‌زدایی روستاهای شهرستان کهک قم بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه اجرا و میزان پیشرفت این پروژه‌ها قرار گرفت.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان، مهدی خان احمدی ناظر عالی پروژه‌های جهاد آبرسانی وزارت نیرو، لیلا جلالی نماینده جهادآبرسانی وزارت نیرو و نمایندگان قرارگاه امام حسن مجتبی و رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم پس از بازدید از پروژه آبرسانی روستاهای شهرستان کهک، در نشستی با سیدمحمد تقی شاهچراغی استاندار قم و معتمدی معاون امور عمرانی استاندار قم به بررسی مسائل و مشکلات پیش رو و راهکارهای تسریع در اجرای  این پروژه‌ها پرداختند.

استاندار قم در این نشست بر لزوم توجه ویژه به رفع مشکل آبرسانی به روستاهای قم در قالب جهاد آبرسانی تأکید کرد و با اشاره به تعداد کم روستاهای استان قم، از وزارت نیرو و قرارگاه امام حسین خواست تا مشکل آبرسانی به روستاهای قم را به‌صورت کامل برطرف کنند.

سید محمدتقی شاهچراغی با بیان اینکه در حال حاضر بخشی از روستاهای قم در زمینه آبرسانی با چالش مواجه هستند، ابراز داشت: امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و تأمین اعتبار لازم هر چه سریع‌تر این چالش‌ها پایان یابد.

مهندس بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۱۲ روستای قم بااعتباری بالغ‌بر ۸۰  میلیارد تومان در طرح جهاد آبرسانی قرار گرفته است، اظهار داشت: احداث مخازن ذخیره آب، خطوط انتقال، شبکه توزیع روستاها، خرید ژنراتور برای برق اضطراری و… از جمله پروژه‌هایی است که در قالب این طرح به اجرا خواهد رسید.

وی با اشاره به پیگیری‌های استاندار محترم و وزارت نیرو در خصوص اجرای پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان قم اظهار داشت: امیدواریم با تسریع در اجرای این پروژه‌ها، موجبات رضایت روستاییان عزیز را برآورده سازیم.

ناظر عالی پروژه‌های جهاد آبرسانی وزارت نیرو نیز در این نشست هدف از بازدیدها را احصا چالش‌های و مشکلات پیش روی پروژه‌ها جهاد آبرسانی دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم راهکارها و تمهیدات مناسبی را برای تسریع در اجرای این پروژه‌ها در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه بحث محرومیت‌زدایی از ابتدای دولت سیزدهم به‌صورت ویژه  و جدی موردتوجه وزارت نیرو قرار گرفت، اظهار داشت: ایجاد مرکز جهاد آبرسانی، ساماندهی خیرین و تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی از جمله اقداماتی است که در راستای اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی به انجام رسیده است.

خان احمدی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبرسانی بیش از ۷ هزار و ۳۰۰ روستا بااعتباری بالغ‌بر ۱۹ هزار میلیارد تومان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نقاط مختلف کشور به جبهه کاری عملیات آبرسانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ روستا در کشور به‌صورت سیار آبرسانی می‌شوند، گفت: امیدواریم با اجرای طرح جهاد آبرسانی مشکل زیادی از آبرسانی به روستاهای کشور برطرف شود.

ناظر عالی پروژه‌های جهاد آبرسانی وزارت نیرو با بیان اینکه در بحث محرومیت زیادی اقدامات بزرگی در حال انجام است، خواستار توجه جدی به جهاد تبیین شد و با قدردانی از پیگیری‌های شبانه‌روزی بسیج سازندگی و شرکت آب و فاضلاب استان قم برای اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی گفت: امیدواریم با به ثمر رسیدن این پروژه‌ها، مردم طعم شیرین خدمت را بچشند.

  • منبع خبر : روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم