هزار اثر به چهارمین جشنواره ملی مهدویت ارسال شده است
هزار اثر به چهارمین جشنواره ملی مهدویت ارسال شده است

دبیر چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت گفت: 8 هزار و 344 اثر در چهار بخش به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، علی حسینی پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی و دانشجویی مهدویت در قم خبر داد و اظهار کرد: محور اصلی این جشنواره، «گفتمان‌سازی مهدویت با تکیه بر مفهوم انتظار» است.

وی افزود: جشنواره مذکور در چهار بخش هنر و رسانه، ادبی، ایده‌پردازی و نوآوری و کتابخوانی برگزار شده است.

دبیر چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت با بیان اینکه ۸ هزار و ۳۴۴ اثر در هر چهار بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است گفت: بخش‌های ادبی در دو قالب متن ادبی و شعر، رسانه در قالب‌های تیتر، مصاحبه، یادداشت و گزارش، عکاسی در قالب‌های دوربین حرفه‌ای و تلفن همراه، نوآوری و ایده‌پردازی و کتابخوانی بخش‌های جشنواره به‌شمار می‌روند، از بین آثار ارسالی به این بخش‌ها، ۱۶ اثر برگزیده و ۱۷ نفر شایسته تقدیر شدند.

وی ادامه داد: «قیام و انقلاب حضرت مهدی(عج)» اثر ارزشمند شهید مرتضی مطهری به‌ عنوان کتاب اصلی بخش کتابخوانی به دبیری مهدی توکلیان معرفی شد.

حسینی با بیان اینکه در این بخش که به‌ صورت مجازی از طریق سایت یارکتاب، سایت جشنواره مهدویت و پیام‌رسان ایتا برگزار شد، ۱۰ نفر از سراسر کشور برگزیده شدند خاطرنشان کرد: از جمله بخش‌های جنبی این بخش می‌توان به برگزاری نشست‌های تخصصی، نقد و بررسی تازه‌های نشر در حوزه مهدویت با همکاری نهادهای علمی از جمله بنیاد نخبگان، اداره‌کل کتابخانه‌ها و جامعه‌الزهرا(س) اشاره کرد.

دبیر چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت گفت: در بخش رسانه هم ۷۰۰ اثر به دبیرخانه رسید که از بین همه آنها، هشت اثر برگزیده و شایسته تقدیر شده‌اند؛ در بخش‌های تیتر، مصاحبه و گزارش هرکدام یک نفر به‌عنوان برگزیده و در بخش مصاحبه ۲ نفر شایسته تقدیر، ۲ در بخش گزارش نفر شایسته تقدیر و در بخش یادداشت یک نفر شایسته تقدیر شدند.

وی به بخش ایده‌پردازی جشنواره هم اشاره و ابراز کرد: این بخش با هدف تبلیغ و ترویج فرهنگ متعالی مهدویت به دبیری یاسر شریفی، مدیر مرکز شتابدهی جهاددانشگاهی قم برگزار شد و ۳۰۰ اثر به دبیرخانه رسید که یک اثر را به‌ عنوان برگزیده انتخاب شد.

حسینی از مشارکت ۴ هزار دانشجو در دوره‌های آموزشی مختلف که به ‌صورت رایگان در حاشیه این جشنواره برگزار شد خبر داد و افزود: برگزاری دوره‌های ایده‌پردازی و آشنایی با صنایع نرم و فرهنگی ویژه دانشجویان به‌صورت رایگان از اقدامات شاخص این بخش به‌شمار می‌رود.

دبیر چهارمین دوره جشنواره ملی مهدویت با اشاره به ارسال بیش از ۸۰۰ اثر به بخش ادبی این دوره از جشنواره، بیان کرد: یک نفر در بخش متن ادبی برگزیده، ۲ نفر در بخش متن ادبی و ۴ نفر در بخش شعر، شایسته تقدیر شدند، داوری این بخش برعهده استادمحمدعلی مجاهدی، حسین محمدی‌مبارز، محسن قاسمی و مهدی قاسمی بود.

وی به چاپ و انتشار اولین کتاب مجموعه عکس مهدوی کشور در این دوره از جشنواره اشاره و تصریح کرد: برگزاری دوره‌های مختلف عکاسی رایگان ویژه دانشجویان استان(فتوواک)، برگزاری اولین فتوماراتن مهدوی کشور و مشارکت هنرمندان از ۲۳ استان کشور از اقدامات شاخص بخش عکس جشنواره ملی مهدویت به‌شمار می‌رود.

به گفته حسینی، آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی «مهدویت» روز دوشنبه، هشتم خردادماه از ساعت ۱۰ در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار می‌شود و سخنرانان مراسم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری خواهند بود.

 

  • نویسنده : سید حسین نقیبی