تقویت ارتباط بین مدیران و مردم قم با نقد منصفانه در رسانه‌ها
تقویت ارتباط بین مدیران و مردم قم با نقد منصفانه در رسانه‌ها

یک فعال اجتماعی و سیاسی گفت: زیر نظر گرفتن عملکرد مدیران و مسئولین و نقد منصفانه و خیر خواهانه آنها در رسانه ها، آثار و برکات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، حجت الاسلام والمسلمین وحدتی آراسته در گفت‌وگو با اهالی رسانه اظهار کرد: اگر مدیران و مسئولین در این استان و حتی کشور احساس کنند که عملکردشان به صورت مداوم زیر نگاه های تیزبین و دقیق مردم (که ولی نعمتان ما هستند) و همچنین متخصصین قرار دارد، قطعاً در تلاش، روحیه جهادی و تصمیم گیری های خویش دقت بیشتری خواهند داشت.

وی افزود: به صراحت می توانم بگویم که نظارت مردمی و در معرض دید و ناظر بودن آنان، انرژی مضاعفی به مدیران خواهد داد تا بهترین عملکرد خود را ارائه دهند و پیش چشم مردم سربلند ظاهر گردند.

این فعال اجتماعی و سیاسی با بیان اینکه دقت، مطالبه و نظارت گسترده مردمی باعث شناسایی و شناساندن مدیران شعار محور و در عین حال بدون عملکرد واقعی خواهد بود خاطرنشان کرد: این امر تمامی مسئولین را مجبور خواهد کرد که بعد از انتصاب مدیریت ها خودشان را خدمتگزار مردم بدانند و در جهت پیاده سازی و اجرای عملی شعارهای خویش تلاش نمایند. زیرا می دانند که زیر نظر و توجه خداوند و مردم هستند، آن وقت می توانیم شهر و کشوری پویا و موفق داشته باشیم.

به گفته او، زیر نظر گرفتن عملکرد مدیران و مسئولین و نقد منصفانه و خیر خواهانه آنها در رسانه ها، آثار و برکات زیادی را به دنبال خواهد داشت و  ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر برای رضایت خداوند که نتیجه آن رضایت مردم خواهد بود.

وحدتی آراسته خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین مردم و مدیران که نتیجه آن درک متقابل و پاسخگو بودن برخی مدیران که از عدم اطلاع مردم و یا از عدم انعکاس اعتراضات مردم سوء استفاده می کنند.

او گفت: شناخت عمیق مردم از مدیران موفق و ایجاد امکان ارتقاء آنان در جایگاه های اثرگذار بالاتر، اتحاد و یک صدایی گروه های ذینفع در شهر در جهت بیان دقیق خواسته های خویش و پیگیری آنان از سوی مدیران و مسئولان شهری، از جمله برکات این نقد منصفانه رسانه‌ای خواهد بود.

این فعال سیاسی و اجتماعی با بیان اینکه در شهر مقدس قم شاهد هستیم که در پروژه های شهری همت بالا برای اتمام پروژه های مهم و حتی بخش ها و محله هایی از شهر که محروم واقع شدند نیست عنوان کرد: زمانی که در محیط شهری پروژه ها بر اساس اصول و مطالعه همه جانبه چه از حیث زیبایی شناسی و چه از حیث نیاز مردم جاری و مصوب می گردد نیاز است تا مسئولین با احترام به شعور و خواست مردم برای اتمام این پروژه ها همت نمایند.

وی افزود: زمانی که شهر و مردم با معضل پروژه های نیمه تمام و ساختمان هایی که در میانه راه به حال خود رها شده اند، مواجه می شوند، موجی از نا امیدی، بدبینی و آلودگی دیداری در آن محیط جاری می شود که این آلودگی دیداری و اختلال بصری در طول زمان منجر به آشفتگی ذهنی مردم شریف قم خواهد شد.

وحدتی آراسته خاطرنشان کرد: از معضل های جدی در حوزه شهری به ویژه در کلانشهرها، وجود ساختمان های نیمه کاره و پروژه های غیرمجاز و بلاتکلیف است که موجب نازیبایی و بهم ریختگی نما و منظر شهری است که باید چاره ای اندیشید.

به گفته او، پروژه های رها شده و نیمه کاره علاوه بر بهم ریختگی نمای شهری، انضباط شهر و احداث اصولی پروژه ها را نیز زیر سوال می برد و از سویی مردم نسبت به مدیران و تصمیم گیران شهری بدبین شده و نم نم با نظام و ارزش ها فاصله می گیرند که این به صلاح نظام انقلاب اسلامی نیست.

وحدتی آراسته تصریح کرد: موضوع بلاتکلیفی ساختمان های نیمه کاره و تبعات سوء ناشی از وجود آنها در فضای شهری، باید از سوی مسئولان مورد توجه ویژه قرار گیرد، زیرا وجود این ساختمان ها به هر دلیلی که باشد، چه اقتصادی و چه حقوقی و یا هر مساله دیگری، با توجه به مشکلاتی که برای شهروندان و منظر شهری ایجاد می کند، در حقیقت تضییع کننده حقوق شهروندی است و مسئولان نباید اجازه چنین کاری بدهند، و نهایتا مردم عزیز حق دارند نگران باشند، در محله هایی همچون دروازه ری، آذر و … رسیدگی صورت نگرفته است.

او اضافه کرد: برخی ها معتقدند که خلأ قانونی و نبود قوانین روشن برای تعیین تکلیف پروژه های نیمه کاره و رها شده، موجب مسکوت ماندن این موضوع شده است و تا زمانی که بسیاری از افراد از قوانین سرپیچی و یا به نفع خود از قوانین به شکل دیگری استفاده می‌کنند، این مشکل به قوت خود باقی خواهد ماند و خیانتی بیش نیست.

  • نویسنده : صدرالدین فلاح