شجره طیبه‌ای که حیات‌بخش روستاهای قم شد
شجره طیبه‌ای که حیات‌بخش روستاهای قم شد

12 روستای قم به همت بسیج سازندگی استان قم و در قالب جهاد آبرسانی از آب پایدار بهره‌مند می‌شوند و حیات دوباره‌ای می‌گیرند.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیدار قم، عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای استان قم با عنوان جهاد آبرسانی با حمایت دولت سیزدهم و مشارکت بسیج سازندگی استان قم آغاز شد و در حال حاضر مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم ۱۲ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۶ هزار نفر با اعتباری بالغ بر۶۸۰ میلیارد ریال در قالب طرح جهاد آبرسانی و پروژه‌های محرومیت‌زدایی آبرسانی می‌شوند.

احداث مخازن ذخیره آب، اجرای خطوط انتقال، اصلاح و توسعه شبکه توزیع، تهیه و نصف دیزل ژنراتور را از جمله پروژه‌هایی است که در قالب این طرح تعریف و عملیات اجرایی آن پس از سفر ریاست جمهوری در دی‌ماه سال ۱۴۰۰ به قم توسط بسیج سازندگی استان آغاز شده است.

حسن بختیاری با قدردانی از تلاش جهادی بسیج سازندگی استان در اجرای پروژه‌های طرح جهاد آبرسانی، گفت: بسیاری از پروژه‌هایی که در قالب این طرح به سرعت اجرا شد و در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم، احداث مخزن هزار مترمکعبی روستای ورجان و اجرای خط انتقال آن به طول بیش از سه هزار و ۸۰۰ متر و احداث مخزن ۲ هزار مترمکعبی روستای لنگرود و خط انتقال آن به طول۵۳۲ متر را از جمله این پروژه‌ها اعلام کرد.

وی احداث خط انتقال روستای تیره به طول ۸۲۶ متر ، اصلاح خط انتقال مجتمع آبرسانی ۸۰ روستا به طول ۳۵۰۰ متر و تهیه و نصب ۴ دستگاه دیزل ژنراتور به منظور آبرسانی به روستاهای دستگرد، ویریچ، یکه باغ و میم را از دیگر پروژه‌هایی برشمرد که در قالب طرح جهاد آبرسانی به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته بختیاری اصلاح شبکه توزیع روستای خاوه به طول بیش از ۷ کیلومتر، احداث مخزن هزار مترمکعبی روستای کرمجگان، احداث مخزن ۲۵۰ مترمکعبی روستای سنجگان، اصلاح شبکه آبرسانی روستای سنجگان به طول ۴ کیلومتر و احداث مخزن و ایستگاه پمپاژ روستای بیدهند نیز مراحل پایانی کار را طی می‌کنند.

وی ابراز کرد: امیدواریم با بهره‌برداری از پروژه‌های طرح جهاد آبرسانی بخش عمده‌ای از مشکلات تأمین آب پایدار در این روستاها رفع شود.

  • نویسنده : مهدی جعفری